Mød dine kunder med et smil

Det er afgørende, at du giver dine kunder et godt førstehåndsindtryk. Det tager ikke lang tid for dine kunder at danne sig et indtryk af, hvem du er, og det første møde har stor betydning for, om de føler dig trygge og komfortable. Det er vigtigt, at dine kunder føler sig afslappede og tilpasse foran kameraet, så både du og de bliver tilfredse med det endelige resultat.

Et smil smitter

Dit ansigtsudtryk har meget at sige, når det kommer til dine kunders tryghed. Møder du dem med et smil, vil de straks føle sig mere velkomne og komfortable i dit selskab. Du skal desuden huske, at smil smitter, så derfor bør du ikke holde denne mimik tilbage. Det kan dog være noget af en udfordring at smile, hvis du ikke har en god mundhygiejne og pæne tænder, og føler dig flov over at have misfarvede tænder. Det er faktisk et ganske almindeligt problem, men der er heldigvis hjælp at hente, hvis det er en gene hos dig.

Årsager til misfarvede tænder

Dine tænder kan blive misfarvede af mange forskellige årsager, og det er vigtigt, at du klarlægger årsagen for at behandle problemet effektivt. En af de største syndere til misfarvede tænder er rygning, der kan efterlade tænderne gullige og plettede. Ydermere kan farverige fødevarer og sukker- eller syreholdige drikkevarer påvirke emaljens fremtoning. Visse former for medicin kan endda påvirke dine tænder, og slutteligt vil den naturlige aldringsproces også langsomt gøre dine tænder mørkere.

Hvordan kan du reducere misfarvning af dine tænder?

Der er nogle overordnede ting, du kan gøre for at forbedre din mundhygiejne og mindske misfarvning af dine tænder. Først og fremmest er det vigtigt, at du regelmæssigt besøger din tandlæge, så du kan forebygge og behandle eventuelle problemer samt få renset dine tænder grundigt. Derudover er det afgørende, at du børster dine tænder grundigt og med den rigtige teknik både morgen og aften. Du kan med fordel også børste dine tænder efter at have indtaget farverige drikke- eller fødevarer eller skylle efter med vand, så du undgår farverester på dine tænder. Hvis du er ryger, bør du desuden afholde dig fra tobak, og hvis du er stor fan af kaffe og te, kan du bruge en smule mælk for at mindske farveeffekten.

Gode produkter til misfarvede tænder

Foruden at tage visse forbehold i henhold til føde- og drikkevarer, er der også visse produkter, der kan hjælpe med at mindske eller forebygge misfarvning af dine tænder. Du kan bruge sukkerfrit tyggegummi, der kan hjælpe med at rense dine tænder. Brug af whitening-tandpasta er også effektivt til at holde dine tænder rene og pæne, og samtidig er det med til at beskytte emaljen på dine tænder.

Hav selvsikkerhed til at møde dine kunder med et smil, og giv dem en god oplevelse foran kameraet. På den måde vil dine portrætfotografier helt sikkert blive bedre, fordi dine kunder føler sig bedre tilpas, og du behøver ikke at bekymre dig om hverken dårlig ånde eller misfarvede tænder.