Det første job

Bryllups fotografering er oftest set på som en af de sikre måder for en fotograf at overleve. Disse er også ofte booket 1-2 år frem i tiden, og det sikrer at man kan planlægge i rigtig god tid, og sørge for at så mange som muligt bliver booket ind. Dette giver også stabilitet i privat livet. Du har ikke længere 1-2 måneder hvor du ikke ved hvad der kommer til at foregå, fordi jobbene allerede er booket så lang tid frem i tiden. Selvom det er en god måde at sikre stabilitet i arbejdslivet, er det stadig et meget krævende fotograf arbejde. Man skal være indstillet på at man tager op til flere forskellige stilarter af fotografering på en dag. ”Dokumentar” fotografering, hvor man fanger mennesker i øjeblikket hvor noget sker.

Man laver også produkt fotografering, hvor man tager billeder af brudens ring, sko, tøj og andre små detaljer. En anden stor del af fotograferingen er også portræt fotografering. Her skal man tage billeder af mennesker som måske aldrig nogensinde, har stået model til et kamera før.

Når man snakker om Bryllups fotografering ligger der også et stort pres på fotografens skuldre.

Rigtig mange ting til et bryllup sker kun 1 gang. Man skal være rigtig komfortabel med sit kamera, for at fange de magiske øjeblikke. Her kan der være tale om det første kys, eller når forældre eller bedste forældre græder en tåre. Hvis forestillingen om alt dette skræmmer en som fotograf, kan man altid tilbyde sin hjælp til en allerede god bryllups fotograf. Man kan både være uheldig og heldig her. Man kan komme til at rende rundt med fotografens udstyr og fungere som en assistent. Dette er et fantastisk sted at starte, fordi man samtidig med at få løn for sit arbejde, lære at blive bedre. Man har også mulighed for at bruge billederne fra brylluppet i fremtidige sammenhæng.